Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Laadittu: 15.10.2021.

Tietosuoja-asetus(2016/679)

REKISTERIN NIMI

Suomen Hyvä Koti Oy:n henkilötietokanta

REKISTERINPITÄJÄ

Suomen Hyvä Koti Oy, Y-tunnus 2073159-9

MST-Yhtiöt Oy
c/o Suomen Hyvä Koti Oy
Kumitehtaankatu 5 A
04260 Kerava

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ

Tuomas Hirvonen, 0400 400920

Sähköposti: tuomas(at)hyvakoti.info

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS/REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, hallinnointi, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Lisäksi henkilötietoja käsitellään rekisterinpitäjän ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yritysten markkinointiin, mukaan lukien suoramarkkinointi. Suoramarkkinointia voidaan toteuttaa myös sähköisesti.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

  • Perustietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Henkilötunnus luotettavaa tunnistamista varten
  • Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot, taloudelliset tiedot
  • Tapahtumatiedot
  • Asiakkuuteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot
  • Rekisteröidyn itse antamat tiedot

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakkaan antamat tiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Suomen Hyvä Koti Oy luovuttaa asiakastietoja voimassa olevan lainsäädännön velvoittamissa rajoissa. Tietoja ei siirretä Euroopan talousalueen tai Euroopan unionin ulkopuolelle.

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuoja-asetus(2016/679)

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä käyttävät vain Suomen Hyvä Koti Oy:n työntekijät. Tiedot kerätään atk-tietokantoihin, joihin vaaditaan käyttäjätunnus ja salasana.

Suomen Hyvä Koti Oy:n tietojärjestelmän, verkkopalvelun ylläpitäjän tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee suojattu palomuurilla ja muilla teknisillä toimenpiteillä. Tiedot on suojattu työntekijän tehtävien perusteella määritellyin käyttöoikeuksin, tiedonsiirtosalausohjelmien avulla. Asiakkaat pääsevät rekisterin sisältämiin käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Rekisterien käytöstä on laadittu sisäiset ohjeet. Tietokannasta tulostettava manuaalinen aineisto säilytetään lainsäädännössä edellytetyllä tavalla yrityksen valvotuissa tiloissa ja hävitetään tarvittaessa turvallisesti.

HENKILÖTIETOLAIN 6 LUVUN 26 §:N MUKAINEN TARKASTUSOIKEUS

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänestä rekisteriin merkityt tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Tietojen tarkastusta ja oikaisua koskeva kirjallinen pyyntö tulee osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (ks. kohta 3).

MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaan, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kielto merkitään rekisteriin.

 

G2, 5H+K+S+VH, 109,5 m²

G1, 5H+K+S+VH, 109,5 m²

C5, 5H+K+S, 102 m²

C4, 5H+K+S, 102 m²

C3, 5H+K+S, 102 m²

C2, 5H+K+S, 102 m²

C1, 5H+K+S+VH,
102/108 m²

B6, 3-4H+K+S+VH, 85 m²

B5, 3-4H+K+S+VH, 85 m²

B4, 3-4H+K+S+VH, 85 m²

B3, 3-4H+K+S+VH, 85 m²

B2, 3-4H+K+S+VH, 85 m²

B1, 3-4H+K+S+VH, 84/93 m²

F5, 5H+K+S+VH,
102/108 m²

F4, 5H+K+S, 102 m²

F3, 5H+K+S, 102 m²

F2, 5H+K+S, 102 m²

F1, 5H+K+S, 102 m²

E8, 3-4H+K+S+VH, 84/93 m²

E7, 3-4H+K+S+VH, 85 m²

E6, 3-4H+K+S+VH, 85 m²

E5, 3-4H+K+S+VH, 85 m²

E4, 3-4H+K+S+VH, 85 m²

E3, 3-4H+K+S+VH, 85 m²

E2, 3-4H+K+S+VH, 85 m²

E1, 3-4H+K+S+VH, 85 m²

D7, 3H+K+S, 64 m²

D6, 3H+K+S, 64 m²

D5, 2H+K+S, 46 m²

D4, 2H+K+S, 46 m²

D3, 2H+K+S, 46 m²

D2, 3H+K+S, 64 m²

D1, 3H+K+S, 64 m²

A7, 3H+K+S, 64 m²

A6, 3H+K+S, 64 m²

A5, 2H+K+S, 46 m²

A4, 2H+K+S, 46 m²

A3, 2H+K+S, 46 m²

A2, 3H+K+S, 64 m²

A1, 3H+K+S, 64 m²